miercuri, 16 noiembrie 2016

Sandalele Eleganta sunt realizate din materiale moderne

Pentru a straluci in sezonul cald, dar si pentru a fi mereu in pas cu ultimele tendinte initiate de marii designeri, trebuie neaparat sa avem pregatite o pereche de sandale elegante pentru femei, chiar daca vrem sa le purtam doar ziua sau la o ocazie speciala.

Talpa si platforma moderna

Una dintre cele mai interesante parti ale unui pantof este in general platforma, iar incaltamintea de vara nu face exceptie, mai ales pentru femeile care sunt mici de statura si isi doresc sa aiba picioare mai lungi. Prin urmare, indiferent de inaltimea dumneavoastra, exista modele de incaltaminte cu ajutorul carora puteti arata ca un model, dar in acelasi timp simtindu-va comoda in ceea ce purtati.

Daca nu va doriti neaparat un model care sa confere inaltime, atunci indreptati-va catre acele sandale cu platforma minimalista, fie ea simpla, fie decorata cu diverse imprimerui, impletituri, franjuri sau cureluse. In ceea ce priveste materialul, aveti de unde alege pentru ca anul acesta, creatorii de moda nu s-au axat doar pe un sigur tip de texturi, ci au incercat sa combine mai multe.

Elemente de decor

La capitolul articole vestimentare, stim ca in perioada de vara, de cativa ani incoace, se poarta imprimeurile cat mai discrete, de preferat in culori pale pentru a nu capta prea mult atentia, iar pentru ca un outfit are nevoie de putina stralucire, mizati pe pantofi si alegeti modele de sandale elegante pentru femei cu elemente de decor din abundenta.


Spre exemplu, pentru doamnele ce au un stil mai rafinat, broderiile delicate, cu pietre minimaliste sunt exact ce au nevoie, iar la polul opus, pentru persoanele mai indraznete, este potrivit decorul stralucitor din paiete. De asemenea, nu trebuie sa va opriti doar la aplicatii pentru ca si culorile incaltamintei joaca un rol important in crearea unei tinute cat mai fashion.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu