marți, 29 noiembrie 2016

Oricand merita sa zburam spre Egipt

Una dintre cele mai misterioase tari din lume este mai accesibila ca niciodata, astfel ca numerosi romani aleg bilete avion Egipt, capitala Cairo fiind la circa 12 ore distanta de Bucuresti, accesibila prin zbor cu escala la Atena sau Istanbul. Preturile sunt in jur de 500 de euro, pentru un zbor dus intors, insa cei care isi doresc sa profite de cele mai bune oferte, ar trebuie sa se orienteze catre Aerotravel, cel mai bun prieten al calatorului, ce scaneaza zborurile pentru a gasi preturile mici.

Istorie lunga

Localizat in partea de nord est a Africii, Egiptul este cunoscut in toata lumea pentru istoria sa bogata, dar si pentru monumentele ce au o vechime de cateva mii de ani, precum Sfinxul si celebrele Piramide. Insa tara nu se limiteaza doar la acestea, avand multe alte de oferit in diferite orase precum Alexandria, Giza, Suez, Luxor sau Aswan.

Temperatura

Cu siguranta ca cei care aleg bilete avion Egipt vor avea parte de o vacanta inedita, pe care nu o vor uita prea devreme, fiind recomandat ca tara sa fie vizitata in perioada de primavara sau toamna, intrucat vara temperaturile ridicate sunt foarte dificil de suportat, in special in zona desertului. In plus, tinand cont ca economia tarii se bazeaza pe turism, cu siguranta ca vizitatorii vor avea parte de conditii foarte bune aici si vor putea descoperi monumente cunoscute.

Reduceri


Chiar daca preturile sunt astazi mult mai accesibile decat in anii trecuti, cei interesati de reduceri pot urmari zilele in care marile companii aeriene acorda reduceri de pana la 20% pentru toate zborurile, astfel ca preturile biletelor pot scadea semnificativ. Astfel, Egiptul reprezinta o tara care nu trebuie ratata de iubitorii de istorie, si care de multe ori este inclusa pe itinerariile agentiilor de turism ce organizeaza tururi prin mai multe tari africane.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu