vineri, 7 octombrie 2016

Ce functii au camerele spion hd?

Oricine isi doreste sa se simta ca actorii principali din filmele de actiune, iar datorita faptului ca tehnologia evolueaza pe zi ce trece, toate gadget-urile sunt mult mai accesibile astazi din toate punctele de vedere. Astfel, la iUni se gasesc o multime de dispozitive destinate spionajului, printre care si camere spion HD care au capacitatea de inregistra imagini la cele mai bune rezolutii. In plus, camerele sunt ascunse in obiecte care aparent sunt inofensive, motiv pentru care nu vor trezi niciodata atentia celor din jur, precum ceasuri de birou, chei de masina, pixuri, creioane, brichete, cuier, becuri, cravate, brelocuri, sepci si multe altele.


Usor de folosit

Cu ajutorul acestora se pot inregistra imagini in orice spatiu, fara ca un utilizator sa fie prezent, acestea activandu-se automat datorita unui senzor de miscare. De asemenea, multe dintre aceste camere spion HD pot fi folosite si prin intermediul unei telecomenzi.

Functii importante incorporate

In primul rand se inregistreaza video si audio la o calitate foarte buna, fiind incorporat si senzorul de
miscare, in timp ce telecomanda permite controlarea de la distanta. In plus, aceste dispozitive au avantajul ca propun o autonomie foarte mare, de circa 10 ore de inregistrari AV si pana la 25 de ore doar audio. De asemenea, unele camere spion HD pot fi folosite si pe post de webcam, in timp ce se poate atasa un card microSD cu memorie de pana la 64 GB.

Preturi bune


La iUni sunt disponibile numeroase variante din care clientii pot sa aleaga, iar preturile sunt accesibile, variind de la cativa zeci pana la cateva sute de lei pentru cele mai performante gadget-uri. In plus, oricine are ocazia de a testa produsele de interes in cadrul showroom-ului din sectorul 3 din capitala, motiv pentru care intotdeauna va exista siguranta ca s-a achizitionat dispozitivul potrivit pentru propriile nevoi.