vineri, 22 aprilie 2016

Cabinetul Doamnei Dana Dumitrache

Cu toate ca psihoterapeutii sunt adesea trecuti cu vederea in momentele de suferinta si adesea alegem sa ne inchidem in noi, pe aceasta cale exista sanse mari ca situatia noastra sa se agraveze. Vazut ca un obicei tabu, apelarea la specialisti este totusi in crestere in tara noastra, dupa ce in ultimii ani oamenii au sezisat importanta si rolul jucat de acestia. 

Dana Dumitrache este specialist in domeniul psihoterapiei, astfel ca are cunostintele necesare sa te ajute sa depasesti momentele dificile ale vietii, indiferent care sunt acestea si motivul pentru care au aparut. Prin intermediul psihoterapiei, pacientii invata si descopera modalitatile prin care vor elimina orice rana emotionala, iar Dana Dumitrache te va ghida de-a lungul acestui proces, ce se poate intinde pe una sau mai multe sedinte. 

Atentia acordata detaliilor este esentiala pentru depasirea problemelor intr-un timp mai scurt. Cum fiecare persoana este unica, la fel sunt si dificultatile intampinate de acestea, motiv pentru fiecare caz are nevoie de o abordare psihoterapeutica diferita.

Relatia dintre psihoterapeut si pacient

Aceasta este foarte importanta, iar Dana Dumitrache ajuta la crearea unei relatii speciale cu pacientii, dupa ce se identifica cu exactitate cauza problemelor, iar impreuna incepe procesul de descoperire si invatare pentru gasirea solutiilor. De asemenea, specialistul va poate ajuta in diferite situatii prin cateva trucuri prin care se pot aminti:

Diminuarea stresului de zi cu zi
Indepartarea problemelor cu anxietatea
Se propun noi modalitati de invatare pentru a ajuta cei care au probleme cu educatia
Invatarea modului ideal prin care sa fie exprimate gandurile
Diminuarea gandurilor neplacute care favorizeaza aparitia stresului si a depresiei
Propunerea unui plan adecvat pentru remedierea situatiilor care nemultumesc pacientii
Crearea unei relatii stranse cu partenerul de viata sau apropiati
Dezvoltarea personala pentru cresterea eficientei la locul de munca